Gastenboek

Notice: Undefined variable: aria_req in /www/wp-content/themes/cactuxBT/comments.php on line 18 Notice: Undefined variable: aria_req in /www/wp-content/themes/cactuxBT/comments.php on line 20 Notice: Undefined variable: aria_req in /www/wp-content/themes/cactuxBT/comments.php on line 24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik heb vandaag Wendy bezocht, lovelyprive is een hele mooie zaak met mooie kamers de sfeer was zeker top heel gezellig en relaxt Wendy is een echte Rotterdamse met een lekker geil lichaam mooie grote tieten echt een milf ze is zeker aan te raden voor lekkere geile sex en ze kan heel goed masseren! Het was echt een geweldige date
Hopelijk weer tot snel Wendy xxx

Was echt gezellig met Andrea vandaag. Ze kan echt lekker pijpen en ze heeft een lekkere kontje

Ik wens alle dames van lovly prive een heel gelukkig nieuwjaar en hopelijk op een top 2020

Noa schoonheid droomvrouw
KNAP, LEKKER EN SUPERSEXY…..
Dat is ze zeker een heerlijke en eerlijke vrouw.
Moa ❤ ik kom zeker terug in 2020
Dikke knuffel 💋 Léon

Gisterenavond bij Jane geweest. Top avond gehad, wat een topper is dat. Ik ga haar zeker vaker bezoeken.

Vorige week bij vanity geweest wat een mooie dame en top uur gehad ze weet een man goed te vermaken tot gauw vanity

Vandaag afspraak gehad met Sophie. Wat een genot om met deze vrouw te zijn. Echt een super lekker g… vrouw. Heerlijk genieten’ ging als herboren naar buiten. Voor herhaling vatbaar? ZEKER!!

Vanmiddag een super date met Jill gehad. Een mooie en zeker lekkere vrouw met de vormen op de juiste plaats. Was geweldig en voor herhaling vatbaar.

Afgelopen donderdagmiddag heerlijk een uurtje genoten van de geweldige Carolina. Ik was als winnaar van de prijsvraag blij verrast door de mooie ambiance en de geweldig ruime en luxe ingerichte kamer. Maar het lekkerste was toch echt Carolina zelf. Wat een mooie verschijning. Echt iemand die weet hoe ze je moet opwinden en verwennen. Dank je wel Carolina!

Vanmiddag (woensdag) bij Lovely Privé een hele leuke middag gehad met Samantha, Ik had heel bewust voor haar gekozen, maar in levenden lijve werden mijn verwachtingen nog eens overtroffen, haar profielfoto’s doen haar onvoldoende recht. Wat een prachtige, lekkere (echt een heerlijk lijf) spontane dame, en seksueel alles heel relaxed en aangenaam en toch met veel passie, ze verwent je echt totaal. Ook tussendoor gewoon een leuk mens om mee samen te zijn. Door een lichamelijk ongemak, ter plekke opgelopen, het uiteindelijke hoogtepunt in ’t water gevallen, maar dat was al ruimschoots goedgemaakt door de rest van het genot. Een goed besteedde middag met een fantastische vrouw. Hoefde niet lang na te denken, bij Samantha ga ik zeker terugkomen. Lieverd, dank je wel!

Erg mooi, huis , super ontvangst gehad en een top uurtje voor nog geen 100 euro.
Vroeger was er ook zo een top huis met deze prijzen ! Oude tijden herleven in Rotterdam !!!!
Hoop jullie nog vaak te mogen bezoeken.